Product was successfully added to your shopping cart.

Luxe vergaderstoel

De luxe vergaderstoel is een zowel comfortabele als stijlvolle keuze. Goed geschikt om langdurig aan te vergaderen en bovendien een mooie keuze om klanten en relaties even op hun afspraak te laten wachten. Luxe leren stoelen om te vergaderen en voor elders op kantoor.

De vergaderstoelen hebben een luxe leren afwerking en zijn daarmee geschikt voor verschillende toepassingen. Luxe uitstraling dankzij het gebruik van hoogwaardig leer in verschillende kleuren. Zowel online verkrijgbaar als bij ons in de showroom om zelf uit te proberen.

Leren vergaderstoel

De vergaderstoel in luxe uitvoering is veelal afgewerkt in leer. Uiteraard kun je daarbij rekenen op zwart leder en mooie bruine kleuren, net als een volledig palet met andere kleurstellingen. De voet is afgewerkt in chroom of in zwart, afhankelijk van waar uw voorkeur met de leren stoelen en andere luxe vergaderstoelen naar uitgaat.

Naast de luxe vergaderstoelen heb je bovendien de keuze uit een breed assortiment andere stoelen om op te vergaderen. Bekijk zowel de nieuwe stoelen als de gebruikte vergaderstoelen, omdat je daarmee ook altijd kiest voor hoge kwaliteit.

Luxe vergaderstoel kopen

De luxe vergaderstoelen kun je eenvoudig online kopen, daar hoef je de deur niet voor uit. We zorgen voor een breed assortiment met mooie stoelen, waar je op je gemak doorheen kunt bladeren.

Vragen over een van de luxe of leren vergaderstoelen of de andere producten bij ons uit het assortiment? Neem contact op, dan vertellen we je graag meer over de materialen of zorgen we voor een scherpe offerte voor een groot aantal stoelen.

Filter

Luxe vergaderstoel

Van hoog naar laag sorteren

   

9 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

9 artikel(en)