Product was successfully added to your shopping cart.

Slinger bureaus

Het slinger bureau is eenvoudig in hoogte verstelbaar, om er goed aan te kunnen zitten en om soms aan te kunnen staan. Zeker wanneer het bureau gebruikt wordt door meerdere mensen, bijvoorbeeld bij flex werken, is het handig het bureau eenvoudig te kunnen verstellen. Dankzij de slinger kies je zelf de ideale hoogte van het bureau, voor een ergonomisch prettige werkhouding of om te voorkomen dat je dagelijks teveel zit.

In hoogte verstelbare bureaus

De slinger bureaus zijn eenvoudig in hoogte verstelbaar, zodat je kunt wisselen tussen een bureau om aan te zitten en aan te staan. Het onderstel van de bureaus is beschikbaar in aluminium, wit of zwart en voor het blad heb je de keuze uit houtsoorten zoals beuken, donker eigen en havanna. Bekijk online de verschillende slinger bureaus of kom naar de showroom, waar je er zelf even aan kunt zitten of staan.

Bekijk de slinger bureaus en de rest van ons assortiment zit en sta bureaus, met daarin ook de elektrische modellen. Zoek je er een mooie bureaustoel bij? Ook die kun je meteen online bestellen of bij ons in de showroom komen bekijken.

Slinger bureau kopen

Je kunt online een slinger bureau kopen van topmerken zoals Eco-Office en Top-Office. Zoek je specifiek naar een L-poot, een N-poot of een T-poot? We hebben de verschillende modellen op voorraad en zorgen desgewenst voor een groot aantal waarmee je een compleet kantoor kunt inrichten.

Vragen over de slinger bureaus of onze andere kantoormeubelen en kantooraccessoires? Neem contact op of kom naar de showroom, we horen graag van je.

Filter

Slinger bureaus

Van hoog naar laag sorteren

   

9 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

9 artikel(en)