Bureaustoel NEN 1335

Een bureaustoel volgens NEN 1335 is een keuze voor een ergonomische stoel. Dat betekent dat de bureaustoel lekker zit, pijntjes voorkomt en uiteindelijk bijdraagt aan een hogere productiviteit.

Tonen als Foto-tabel Lijst

21 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

21 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bureaustoel NEN 1335

Ben je als ZZP’er of voor bij jou op kantoor op zoek naar nieuwe bureaustoelen? Bekijk de nieuwe modellen en de tweedehands stoelen. Dankzij de NEN 1335 normen voldoen ze netjes aan de richtlijnen, speciaal om daar ook langere tijd goed op te blijven zitten.

De stoelen bieden voldoende verstelbaarheid in zithoogte en zitdiepte. Bovendien kun je bijvoorbeeld de helling van de zitting aanpassen. De Europese NEN-norm voor bedrijven is niet verplicht. Toch kiezen veel bedrijven voor deze ergonomische stoelen, om ervoor te zorgen dat medewerkers daar goed op kunnen (blijven) zitten.

Wat is NEN 1335?

De NEN 1335 voor bureaustoelen is een Europese norm. De norm beschrijft wat er minimaal nodig is op het gebied van ergonomie. Wij tonen je de nieuwe en gebruikte bureaustoelen die voldoen. Dat betekent dat ze de minimaal de volgende eigenschappen bieden:

  • Zithoogte: 40 tot 51 centimeter met minimaal 12 centimeter bereik

  • Zitdiepte: 40 tot 42 centimeter met minimaal 5 centimeter bereik

  • Zitdiepte verstelling: minimaal 38 centimeter

  • Helling van de zitting: tot 7 graden naar achteren en 2 graden naar voren

Tip: zoek je naar bureaustoelen die voldoen aan méér dan de NEN 1335-norm voor ergonomie? Bekijk dan de modellen volgens de NPR 1813-norm. Dit is een strengere Nederlandse praktijkrichtlijn.

Ergonomische bureaustoel

Als je zoekt naar een ergonomische bureaustoel heb je natuurlijk de keuze uit allerlei eigenschappen. Dus zoek je naar leer, mesh of stof? Of een combinatie daarvan? En gaat het je om een ergonomische bureaustoel volgens NEN 1335 in zwart, wit of in een andere kleur? Je hebt allerlei mogelijkheden, bijvoorbeeld om dit netjes af te stemmen op de rest van het interieur op kantoor.

Bovendien zijn de stoelen er met meer of minder wielen, met fijne armleuningen en met andere extra’s. Maak het jezelf op kantoor dus lekker comfortabel of bied medewerkers het comfort dat ze verdienen. Jij hebt de keuze uit een breed assortiment, waar we je natuurlijk graag meer over vertellen. Dus heb je vragen over een van de NEN 1335 bureaustoelen of de verschillen met de NPR 1813-richtlijn? Wij leggen het je graag uit.

Bureaustoel NEN 1335 kopen

Je kunt online een NEN 1335 bureaustoel kopen. We hebben veel van de nieuwe en gebruikte stoelen gewoon voor je op voorraad. Dat betekent dat we daar meteen mee aan de slag gaan, waarna jij ze snel bij jou op kantoor hebt staan.

En wil je de bureaustoel volgens NEN 1335 liever eerst een keer zelf uit komen proberen? Ook dat kan, gewoon bij ons in de showroom in Katwijk. Daar leggen we je uit welke stoelen er beschikbaar zijn en laten we je het graag zelf ervaren. Zo maak je de beste keuze bij jou op kantoor, voor een ergonomische NEN 1335 bureaustoel om langer pijnvrij op te blijven werken.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01