Welke ergonomische hulpmiddelen zijn er?

Ergonomische hulpmiddelen zorgen voor een goede werkhouding. Belangrijk binnen de ARBO-wetgeving, net als voor goede productiviteit van medewerkers. En om zelf prettig te kunnen werken natuurlijk.

Uiteraard zijn er verschillende ergonomische hulpmiddelen beschikbaar. Het gaat wat dat betreft om meer dan alleen een ergonomische muis en een toetsenbord dat ervoor zorgt dat je prettig kunt werken. Een goede werkhouding is bijvoorbeeld afhankelijk van het bureau waaraan je werkt en de stoel waarop je zit. Het zijn twee belangrijke elementen die ervoor zorgen dat je ergonomisch goed kunt werken.

Ergonomie: voor een goede werkhouding

Het is vooral de ARBO-wetgeving die we kennen als het gaat om ergonomie op kantoor. Bijvoorbeeld om niet te lang achter elkaar achter een beeldscherm te werken. Daarnaast gelden er richtlijnen met betrekking tot het bureau en de bureaustoel. Wist je bijvoorbeeld dat het bureau netjes in hoogte verstelbaar dient te zijn en dat dit natuurlijk ook geldt voor de stoel? Aan de hand van die elementen zorg je voor een ergonomisch goede werkplek, zodat jij en je medewerkers daar goed kunnen werken.

Ergonomie op kantoor: meer dan de muis

De ergonomische hulpmiddelen gaan wat dat betreft verder dan een muis. Tenminste, als je daadwerkelijk van hulpmiddelen kunt spreken. Het gaat in een aantal gevallen om kantoormeubelen, zoals in principe iedereen die nodig heeft. Zoals een bureau en een bureaustoel. Beschikbaar binnen de gebruikte kantoormeubelen, zodat je daar een scherpe prijs voor betaalt.

Op het gebied van ergonomie niets aan het toeval overlaten en daarvoor op zoek naar nieuwe kantoormeubelen? Ook dat is geen probleem, we voeren een uitgebreid assortiment. Zowel online in de webshop als bij ons in de showroom, waardoor je op je gemak kunt langskomen om ze te bekijken. Wat dat betreft heb je de keuze uit allerlei ergonomische hulpmiddelen en belangrijke kantoormeubelen, om het kantoor goed in te richten en er productief te kunnen werken.

Ergonomische hulpmiddelen en kantoormeubelen kopen

En specifiek op zoek naar ergonomische hulpmiddelen, die bijvoorbeeld kunnen helpen om beter te zitten? Dan ben je aan het juiste adres bij ons speciale werkstoelen. We zorgen er op die manier voor dat je wel degelijk gebruik kunt maken van ergonomisch speciale artikelen, die ervoor zorgen dat je daar goed op kunt werken. Goed van kwaliteit en afgestemd op de manier zoals je daar gebruik van wilt maken.

Om ergonomisch goed te kunnen werken. Netjes volgens de ARBO-richtlijnen en zodat je daar productief mee aan de slag kunt. Vragen over onze gebruikte of nieuwe kantoormeubelen? Neem contact op of kom bij ons langs, dan vertellen we je er graag meer over.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01