Tweedehands Haworth bureaustoel

Een tweedehands Haworth bureaustoel is een betaalbare of zelfs goedkope optie. Tegelijkertijd kies je voor de kwaliteit en stijl van een van de meest toonaangevende merken.

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Gebruikte Haworth bureaustoel

Het merk presenteert zich overigens liever niet als zomaar een fabrikant van bureaustoelen en andere kantoormeubelen. In plaats daarvan gaat het om een kennispartner, die meedenkt over de beste manier om productief te (blijven) werken.

Wij tonen je de gebruikte Haworth bureaustoelen. Het zijn refurbished modellen, die nog uitstekend van kwaliteit zijn. Dat betekent dat je daar bijzonder duurzaam gebruik van kunt maken, natuurlijk voor een zo scherp mogelijke prijs. Dus zoek je een Haworth bureaustoel, maar wil je daarvoor liever niet de volledige prijs betalen? Wij laten je zien welke modellen er beschikbaar zijn. En belangrijker nog, we nodigen je graag uit in onze showroom in Katwijk om er zelf op te komen zitten.

De gebruikte bureaustoel is een duurzame, degelijke én professionele keuze. De stoel krijgt een tweede leven. Uiteraard beoordelen wij aan de voorkant of de kwaliteit nog voldoet aan de hoge eisen die jij en onze andere klanten stellen.

En kies je voor deze gebuikte optie? Dan kun je vertrouwen op niets minder dan de beste kwaliteit. Het is een refurbished stoel, die daarom nog uitstekend van kwaliteit is. Je kunt daarop zitten zoals een nieuwe stoel, mét de ergonomie en ondersteuning die belangrijk is.

Een Haworth bureaustoel die al eerder is gebruikt vormt daarmee een verantwoorde én betaalbare optie voor bij jou op kantoor. Richt de ruimte er op een voordelige manier mee in, zonder dat je hoeft in te leveren aan design, productiviteit en kwaliteit.

Tweedehands Haworth bureaustoel kopen

Dus ben jij op zoek naar een tweedehands bureaustoel van Haworth? Het is de makkelijkste manier om te besparen op de kosten, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. In plaats daarvan ben je heel voordelig uit, zowel met één bureaustoel als met een aantal nieuwe modellen voor bij jou op kantoor.

Wij laten je online graag zien welke modellen er beschikbaar zijn, net als bij ons in de showroom in Katwijk. Dus zoek je naar een refurbished Haworth bureaustoel of een ander goedkoop model? Kom bij ons langs in de showroom, waar je de stoelen zelf kunt ervaren. En waar je met eigen ogen kunt zien dat het een uitstekende keuze vormt voor bij jou op kantoor.

Benieuwd naar de rest van ons tweedehands assortiment? Neem dan een kijkje bij de tweedehands kantoormeubelen die wij aanbieden.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01