Tweedehands Gispen bureau

Een tweedehands Gispen bureau is een bijzonder duurzame keuze. Sterker nog, het is een dubbel duurzame keuze voor op kantoor. Het merk staat bekend om de duurzame en circulaire inrichting van onder andere kantoren. Dus gun je een bureau een tweede leven? Dan is dat een extra goede keuze.

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Tweedehands Gispen bureau

We zorgen ervoor dat de gebruikte Gispen bureaus er weer als nieuw uitzien. Het gaat om refurbished bureaus, die niet van nieuw te onderscheiden zijn. De bureaus zijn goed van kwaliteit en bevatten op die manier alle eigenschappen die je van een Gispen bureau zou verwachten.

Dus zoek je naar een rechthoekig bureau, een hoekbureau of een andere vorm? En gaat het je om een bepaalde afmetingen, plus de duurzaamheid van een circulaire oplossing? Dan is Gispen een uitstekende keuze. Het bedrijf staat bekend om de duurzame inrichting van de werkomgeving, zorgomgeving en leeromgeving.

Gebruikte bureau’s

De gebruikte bureau’s zijn nog als nieuw of bieden minimaal de degelijkheid van een nette en professionele werkplek. Wij beoordelen de bureaus die andere bedrijven te koop aanbieden, om alleen de beste kwaliteit in te kopen. Daarmee zorgen we ervoor dat jij de kans hebt om een gebruikt bureau van bijvoorbeeld Gispen te bestellen, terwijl dat er niet aan af te zien is.

Het is een voordelige én duurzame keuze, waar je vervolgens productief aan kunt werken. Het zijn de bureaus uit de vorige collecties, natuurlijk in de verschillende afmetingen. Dus zoek je een bureau in 160 x 80 centimeter? Moet het bureau groter zijn of zoek je juist een compacte oplossing? De kans is groot dat wij het beschikbaar hebben, en bovendien op voorraad bij ons in de showroom in Katwijk.

Gispen: de keuze van professionals

Gispen geldt al jaren als dé keuze voor veel professionals. Het bedrijf zet hoog in op het circulair inrichten van onder andere kantoren. Dat betekent dat er gebruik gemaakt wordt van duurzame materialen. Bovendien wordt er veel gerecycled, om materialen een tweede leven te geven.

En kies jij op kantoor voor de tweedehands Gispen bureaus? De gebruikte modellen hebben al een ander leven op kantoor achter de rug. De gerecyclede materialen krijgen dankzij jou dus eigenlijk een derde leven. Op die manier ben je bijzonder duurzaam bezig, terwijl het er bovendien geweldig uitziet. En heel productief werkt natuurlijk, dus ook op dat gebied hoef je geen concessies te doen.

Tweedehands Gispen bureau kopen

Wil je een tweedehands Gispen bureau kopen? Dat kan eenvoudig online, in de meeste gevallen direct bij ons uit de eigen voorraad. Wij laten je zien wat er allemaal beschikbaar is. En beter nog, we nodigen je graag uit bij ons in de showroom in Katwijk. Daar kun je zelf plaatsnemen aan de bureaus, om zelf te ervaren hoe gebruikt en tweedehands een uitstekende keuze is. En wil je een van de Gispen bureaus tweedehands kopen? We helpen je graag de juiste keuze te maken.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01