X

Gesloten op Tweede Pinksterdag (maandag 29 mei).

Gebruikte en nieuwe kantoorinrichting in Wassenaar

Gebruikte kantoormeubelen in Wassenaar kopen? Uitstekend geschikt om jouw kantoor mee in te richten. Uitstekend van kwaliteit, goedkoop beschikbaar en bovendien gratis geleverd. Bekijk onze tweedehands bureaus en bureaustoelen, net als de diverse andere kantoormeubelen.

We zorgen er met de roldeurkasten, ladeblokken en bijvoorbeeld vergadertafels voor dat je het complete kantoor kunt inrichten. Gebruikte kantoormeubelen voor Wassenaar en omgeving, zodat je daarvoor de laagste prijs betaalt.

Tweedehands kantoormeubelen van topmerken

De tweedehands kantoormeubelen zijn afkomstig van topmerken, zoals Ahrend, Gispen, Herman Miller en Vitra. Je kunt rekenen op hoge kwaliteit van bijvoorbeeld de bureaustoelen, waardoor die nog jaren meekunnen. Op die manier zorgen we voor goedkope kantoorinrichting in Wassenaar.

Bekijk ook de rest van ons assortiment met gebruikte kantoormeubelen. We zorgen voor een breed aanbod. Zowel online als bij ons in de showroom in Katwijk, waar je van harte welkom bent om zelf de kwaliteit te komen beoordelen.

Gratis levering van gebruikte kantoormeubelen

Zowel vanuit de webshop als vanuit de showroom in Katwijk zorgen we voor gratis levering van de gebruikte kantoormeubelen in Wassenaar. Dat betekent dat je daar geen extra kosten voor hoeft te maken. Je hoeft ons slechts aan te geven wanneer je de kantoorinrichting graag wilt ontvangen.

Vragen over de gebruikte en tweedehands kantoormeubelen voor jouw kantoor in Wassenaar of omgeving? Neem contact met ons op, dan vertellen we je er graag meer over. Topmerken voor de laagste prijzen, zodat je het kantoor goedkoop kunt inrichten.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01