Tweedehands Ahrend bureaustoel

Een tweedehands Ahrend bureaustoel is misschien wel de beste keuze voor bij jou op kantoor. Je bespaart op de kosten van een nieuwe stoel, terwijl je kiest voor de kwaliteit en ergonomie van een van de beste merken.

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Tweedehands Ahrend bureaustoel

Ahrend staat bekend om hun moderne en vitale werkomgevingen, waar de bureaustoelen een belangrijk onderdeel van uitmaken. Je kiest voor productiviteit, ergonomie en de beste ondersteuning. Tegelijkertijd gaat het om design en om uitstekende materialen, zodat de stoelen voor bureaus makkelijk meerdere levens mee kunnen.

Dus zoek je een Ahrend bureaustoel, maar wil je daar liever niet te veel voor betalen? Wij laten je zien hoe je een goedkope of betaalbare keuze maakt. Zo richt je het bureau er netjes mee in, terwijl je ondertussen netjes binnen budget blijft.

Refurbished: zo goed als nieuw

De Ahrend bureaustoelen zijn refurbished. Dat betekent dat ze zo goed als nieuw zijn. Aan de buitenkant zie je er niet aan af dat de stoelen al een eerder kantoorleven achter de rug hebben. Dat maakt ze een betaalbare keuze voor bij jou op kantoor. Het is de beste keuze om het kantoor goedkoop in te richten, terwijl je tegelijkertijd kiest voor de beste kwaliteit.

Dus zoek je een gebruikte Ahrend bureaustoel? Wij kijken de stoelen en de gebruikte materialen vooraf natuurlijk kritisch voor je na. Op die manier kopen we alleen de beste modellen in, waar jij vervolgens een tweede kantoorleven aan kunt geven. Of een derde of een vierde natuurlijk, waarmee we samen zorgen voor een bijzonder duurzame keuze.

Ahrend: de beste kwaliteit

Je kiest met de tweedehands Ahrend bureaustoelen voor de hoogste kwaliteit die er beschikbaar is. Het merk staat bekend om de combinatie van design, het welzijn van medewerkers én maximale productiviteit.

Dus zoek je naar mooie bureaustoelen om het kantoor mee in te richten? Bied jezelf en anderen de ergonomie die ze nodig hebben. En zorg ervoor dat je hier lekker lang op kunt blijven werken, zonder last te krijgen van pijntjes. Op die manier is het een investering in meer kwaliteit en betere werkdagen. Zo verdient de bureaustoel van Ahrend zich uiteindelijk vanzelf terug, vooral omdat je bij ons voordelig kiest voor de gebruikte en tweedehands modellen.

Tweedehands Ahrend bureaustoel kopen

Uiteraard kun je online de tweedehands Ahrend bureaustoelen kopen. Bekijk en vergelijk online de verschillende modellen, zodat je daar de beste keuze uit maakt. Of stel ons je vragen, bijvoorbeeld als je twijfelt over een of meerdere modellen die er beschikbaar zijn.

En wil je graag zelf een keer op de gebruikte Ahrend bureaustoelen komen zitten? Ook dat kan. Zo kun je zelf ervaren dat de kwaliteit nog altijd van het hoogste niveau is. En dat je het er aan de buitenkant niet aan af kunt zien dat een ander bedrijf er al een keer gebruik van heeft gemaakt. Bij ons in de showroom in Katwijk ervaar jij zelf hoe de tweedehands Ahrend bureaustoelen de beste keuze zijn voor jouw bedrijf.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01