Tweedehands Ahrend bureau

Een tweedehands Ahrend bureau is een uitstekende keuze om het kantoor professioneel en voordelig in te richten. Je kiest voor de kwaliteit van dit gerenommeerde merk, terwijl je voor de refurbished bureaus een lagere prijs betaalt.
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Tweedehands Ahrend bureau

Denk je aan een tweedehands bureau en zoek je daarbij naar professionele kwaliteit? Dat is precies wat we aanbieden met de tweedehands modellen die er beschikbaar zijn. Waarbij je natuurlijk de keuze hebt uit een breed aanbod, bijvoorbeeld als je zoekt naar specifieke afmetingen. Dus gaat het je om 160 x 80, om een groter of juist een kleiner werkblad? Kies het bureaublad dat je nodig hebt, net als de kleur die je mooi vindt.

Refurbished en dus als nieuw

Een refurbished Ahrend bureau is zo goed als nieuw, dus vormt een mooie keuze voor bij jou op kantoor. Het is een volwaardig Ahrend, met de kwaliteit die je daarvan misschien al gewend bent. Toch betaal je hiervoor een lagere prijs. Het gebruikte bureau van dit merk heeft er al een (kantoor)leven opzitten. Dat is er aan de buitenkant niet aan af te zien, maar het helpt wel om de nieuwe kantoorinrichting netjes binnen budget te houden.

Dus zoek je een manier om voordelig het nieuwe kantoor in te richten? Of ben je toe aan een groter, professioneler of ander bureau? In al die gevallen is een tweedehands Ahrend bureau een uitstekende keuze. Je kiest daarmee voor kwaliteit, zonder dat je daarvoor bij ons een hoge prijs betaalt.

Tweedehands Ahrend bureau kopen

Je kunt online een tweedehands Ahrend bureau kopen, gewoon door aan te geven naar welk model je op zoek bent. Of doe daarmee inspiratie op, door er op je gemak doorheen te bladeren.

De gebruikte bureaus krijgen een duurzaam tweede leven. Daarvoor beoordelen wij vooraf natuurlijk de kwaliteit. Zo zorgen we ervoor dat het nette bureaus zijn, waaraan aan de buitenkant niets te zien is. Het is een gebruikt bureau van goede kwaliteit, om daar nog jaren heel productief aan te werken. Dus zoek je naar kwaliteit voor een scherpe prijs? Wij laten je graag zien welke goedkope en betaalbare Ahrend bureaus er beschikbaar zijn.

Daarnaast nodigen we je graag uit bij ons in de showroom. Ervaar daar zelf hoe de refurbished bureaus en tweedehands modellen een uitstekende keuze zijn voor bij jou op kantoor. Je houdt de kosten laag, terwijl je met de Ahrend bureaus kiest voor mooi design, welzijn van medewerkers en maximale productiviteit.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01