X

Zomervakantie 2024 We zijn gesloten van 22 juli 2024 tot en met 2 augustus 2024. Op maandag 5 augustus zijn we weer open en pakken we alle aanvragen en bestellingen op!

Whiteboards

Whiteboards zijn goed geschikt voor op kantoor, op school en in diverse andere gebouwen. De magnetische borden maken het eenvoudig om magneten te plaatsen ter ondersteuning van de geschreven tekst of getekende schetsen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-26 van 27

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-26 van 27

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Bekijk ons uitgebreide assortiment whiteboards, als accessoires voor op kantoor en elders. Blader er online doorheen of kom naar de showroom, waar we je de diverse magnetische whiteboards uiteraard graag laten zien. Een topmerk als Top-Office garandeert goede kwaliteit, terwijl je aan de andere kant toch een scherpe prijs betaalt.

Magnetische whiteboards

De magnetische whiteboards combineren de mogelijkheid hierop aantekeningen of schetsen te maken met het gemak om er notities op vast te maken met de verschillende magneten die er beschikbaar zijn. Uiteraard zijn er verschillende formaten beschikbaar, afhankelijk van de beschikbare ruimte en de manier waarop je er gebruik van wilt maken.

Bekijk de magnetische whiteboards binnen de kantoor accessoires in formaten zoals 60 x 90cm voor kleine toepassingen tot aan 100 x 200cm voor de grootste toepassingen.

Whiteboards voor op kantoor

De whiteboards zijn goed geschikt voor op kantoor, maar doen ook op school, in de kleedkamer of op andere locaties uitstekend dienst. Bekijk de verschillende accessoires en bestel online bijvoorbeeld ook alles op het gebied van elektrificatie, zoals nieuwe stopcontacten om de randapparatuur aan te sluiten en mobiele apparaten op te laden.

Meer weten over een van de whiteboards, over de verzending of de bevestiging daarvan? Neem contact op of kom naar onze showroom. We laten je er graag de verschillende whiteboards zien en kunnen de bestelling desgewenst meteen voor je in orde maken. Ook bij grotere aantallen.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01