Wij kopen je overtollig of oude meubilair op!

Op zoek naar de inkoop van kantoormeubelen? We kopen meubelen in die jij niet meer nodig hebt, en die wij weer goed kunnen gebruiken in ons assortiment. We vinden het vooral belangrijk dat de meubels nog goed van kwaliteit zijn, waardoor andere bedrijven daar nog jaren met veel plezier gebruik van kunnen maken.

We zijn een ervaren opkoper van gebruikte kantoormeubelen. Dat betekent dat we goed weten waar we naar op zoek zijn, maar dat we ook weten wat we helaas niet kunnen gebruiken. Op die manier verzorgen we de inkoop van tweedehands meubels, zodat jij daar nog een leuk bedrag voor ontvangt en wij de meubels kunnen aanbieden aan andere bedrijven die daar naar op zoek zijn.

Opkoper van gebruikte kantoormeubelen

Benieuwd welke voorwaarden we hanteren als opkoper van gebruikte kantoormeubelen? Voor de inkoop van kantoormeubelen wijzen we je graag op het volgende:

  • Aantallen
    We zoeken naar grotere aantallen meubelen, zodat we die op voorraad kunnen houden voor de bedrijven die hun kantoor willen inrichten. Doorgaans zijn we geïnteresseerd vanaf 10 stuks of meer.
  • Merken
    We kopen meubelen in van grote en bekende merken, waar bedrijven graag gebruik van maken. Meubels van IKEA, Kwantum en vergelijkbare winkels kunnen we helaas niet van je overnemen.

Inkoop tweedehands meubels voor op kantoor

Zoek je een specialist voor de inkoop van tweedehands meubels voor op kantoor? We kopen zakelijke meubels in bij bedrijven die daar geen gebruik meer van willen maken. Bespaar je de moeite van het wegbrengen of laten afvoeren, door de meubels aan ons te verkopen. Wij zorgen er daarmee voor dat andere bedrijven er weer met veel plezier gebruik van kunnen maken.

Vragen over de inkoop van kantoormeubelen, over ons assortiment kantoormeubelen of wil je een afspraak maken in onze showroom in Katwijk? Bel ons op nummer 071 78 51 831, stuur een e-mail naar [email protected] of gebruik onze online contactgegevens. We horen graag van je.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01