Gebruikte kantoormeubelen in Leiden

Koop gebruikte kantoormeubelen in Leiden en omgeving. Op slechts een paar minuten rijden in Katwijk of eenvoudig online te bestellen en op kantoor afgeleverd. Uitstekende merken voor scherpe prijzen, dankzij de tweedehands meubels van goede kwaliteit. Gebruikt, maar nog perfect geschikt voor op kantoor en klaar voor een tweede leven.

Bekijk online ons complete assortiment kantoormeubelen voor Leiden en omgeving. Zoom bijvoorbeeld in op de bureaustoelen. Heerlijk comfortabel en niet zelden volledig ergonomisch, waarmee je een uitstekende keuze maakt voor op kantoor.

Kantoormeubelen: tweedehands

De kantoormeubelen tweedehands kopen om de kosten te drukken? Doe online alvast inspiratie op met de verschillende bureaus, de stoelen voor op kantoor en in vergaderingen en de andere meubelen. Tweedehands en gebruikt, maar dankzij onze strenge controle op de kwaliteit niet minder duurzaam of minder goed geschikt.

We zorgen er met de gebruikte kantoormeubelen online en in de showroom bij Leiden voor dat je daarmee eenvoudig inspiratie op kunt doen. Kom langs of  bestel meteen online. Of bekijk naar de gebruikte kantoormeubelen ook het assortiment met nieuwe meubelen dat er beschikbaar is. We zorgen voor het complete overzicht en kunnen bovendien al jouw vragen beantwoorden.

Gebruikte kantoormeubelen kopen

Mooie gebruikte kantoormeubelen kopen bij Leiden? Gewoon online en laten bezorgen of in Katwijk in ’t Heen. Binnen een paar minuten heb je de keuze uit bureaustoelen en bureau’s, net als uit alle andere belangrijke inrichting die je nodig hebt om het kantoor compleet te kunnen maken.

En heb je vragen over de gebruikte kantoormeubelen, onze showroom of de bezorging? Neem contact met ons op vanuit Leiden. We vertellen je er graag alles over.

 

Het adres van onze showroom en het magazijn is:

Van der Meulen Kantoormeubelen
Lageweg 35 Q
2222 AG  KATWIJK ZH

TEL: 071 78 51 831 
MAIL: info[@]vdmkantoormeubelen.nl

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01