Gebruikte kantoormeubelen in Katwijk

Gebruikte kantoormeubelen van topkwaliteit, gewoon hier in Katwijk. Echte Kattekers kijken natuurlijk niet verder dan in de omgeving, want waarom zou je verder gaan dan ’t Heen. Kom naar de showroom en ons magazijn vol gebruikte en tweedehands kantoormeubelen of doe online alvast inspiratie op.

Uiteraard kun je rekenen op kantoormeubelen van goede kwaliteit, ondanks dat ze al gebruikt zijn. Topmerken zoals Ahrend, Gispen en Aspa of zelfs design-merken zoals Vita. Aan de meubels valt het er niet aan af te zien, maar aan de prijs des te beter.

Kantoormeubelen: tweedehands

De kantoormeubelen zijn tweedehands een stuk goedkoper dan nieuw. Ga bijvoorbeeld specifiek op zoek naar de mooie bureaus bij ons uit het assortiment of bekijk de complete collectie met gebruikte kantoormeubelen. We zorgen er daarmee voor dat je in Katwijk goedkoop een kantoor in kunt richten, zonder in te leveren aan kwaliteit.

We kunnen binnen elk budget uit de voeten, dankzij de brede collectie. Kom naar onze showroom in Katwijk om de gebruikte en tweedehands meubelen te bekijken. Of blader er online doorheen om inspiratie op te doen en geef ons aan waar je specifiek naar op zoek bent.

Gebruikte kantoormeubelen kopen

Gebruikte kantoormeubelen kopen bij ons vanuit de showroom? Kom naar de Lageweg 35Q in ’t Heen. We laten je dan graag de meubelen in zowel de showroom als het magazijn zien, zodat je kunt rekenen op een brede collectie met onder andere bureaustoelen, bureau’s en al het andere dat je nodig hebt op kantoor.

Vragen over de gebruikte kantoormeubelen, de showroom of de nieuwe kantoormeubelen uit ons assortiment? Neem contact op, dan vertellen we je er graag meer over.

 

Het adres van onze showroom en magazijn is:

Van der Meulen Kantoormeubelen
Lageweg 35 Q
2222 AG  KATWIJK ZH

TEL: 071 78 51 831 
MAIL: info[@]vdmkantoormeubelen.nl

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01