Gebruikte kantoormeubelen in Noordwijk

Gebruikte kantoormeubelen in Noordwijk. Zowel online verkrijgbaar als in onze showroom in ’t Heen in Katwijk. Op minder dan 10 minuten rijden. Met topmerken zoals Ahrend, Gispen en Aspa. Of met een design-merk zoals Vita. We zorgen voor hoge kwaliteit tweedehands kantoormeubelen, die het toch mogelijk maken om goedkoop het kantoor in te richten.

Goed van kwaliteit en toch voor een scherpe prijs: zowel online vanuit Noordwijk als bij ons in de showroom en het magazijn. We hebben de verschillende meubels op voorraad, zodat we je die zelf kunnen laten zien of zodat je bijvoorbeeld de bureaustoelen een keer kunt komen uitproberen.

Kantoormeubelen: tweedehands

Bekijk de vergaderstoelen en andere kantoormeubelen die we tweedehands kunnen aanbieden. Je hebt de keuze uit een breed assortiment en bezorging in Noordwijk is bovendien gewoon gratis. Mooie nieuwe kantoormeubelen online bestellen, nadat je ze zelf hebt uitgezocht in de showroom en bij ons in het magazijn.

Verzekerd van goede kwaliteit, in combinatie met aantrekkelijke prijzen om het complete kantoor (opnieuw) in te richten. Gebruikte en tweedehands kantoormeubelen, gewoon bij jou in de buurt. Blader door het complete assortiment om inspiratie op te doen of bekijk bijvoorbeeld specifiek de bureaus.

Gebruikte kantoormeubelen kopen

Je kunt online de gebruikte kantoormeubelen kopen vanuit Noordwijk of daarvoor bij ons langskomen in ’t Heen. We zorgen er met de showroom en het magazijn aan de Lageweg 35Q voor dat we nooit ver weg zijn. Kom gewoon eens langs of bekijk het aanbod alvast online.

Vragen over de gebruikte kantoormeubelen in Noordwijk en omgeving? Of meer weten over onze showroom, het magazijn en de bezorging? Neem contact op, dan vertellen we je er graag meer over.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01