X

Zomervakantie 2024 We zijn gesloten van 22 juli 2024 tot en met 2 augustus 2024. Op maandag 5 augustus zijn we weer open en pakken we alle aanvragen en bestellingen op!

Bureaustoel zwart

Dus zoek je een zwarte bureaustoel die vooral niet te veel aandacht trekt? Of ben je op zoek naar een bijzonder materiaal, waarmee je zorgt voor een stijlvolle en professionele look? Wij laten je zien wat er beschikbaar is binnen ons brede aanbod.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-26 van 115

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-26 van 115

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bureaustoel zwart

Een bureaustoel in zwart is een zowel stijlvolle als nette professionele keuze. Het is de meest populaire kleur op kantoor, die je makkelijk combineert met praktisch ieder interieur.

Uiteraard heb je de keuze uit zowel nieuwe als gebruikte bureaustoelen in zwart. Ga voor een nieuw exemplaar of een van de tweedehands stoelen, die natuurlijk nog uitstekend van kwaliteit zijn. Wij helpen je inspiratie op te doen met ons brede assortiment. En we maken het je makkelijker om de keuze te maken, bijvoorbeeld dankzij onze handige filters die je kunt toepassen. Zo kom je eenvoudig uit bij de zwarte stoel die je op kantoor wilt gebruiken.

Stijlvol zwart

In stijlvol zwart heb je de keuze uit een groot aantal verschillende modellen. Bekijk bijvoorbeeld de ARBO-geschikte bureaustoelen, waarmee je netjes voldoet aan deze belangrijke norm. Of kies zelfs voor de 24 uurs-stoelen, die speciaal geschikt zijn om (zeer) lang op te blijven werken.

Er zijn allerlei zwarte bureaustoelen beschikbaar, ook met een specifiek design. Dus zoek je een combinatie met chroom en andere metalen? Of gaat het je om de unieke vormgeving met rechte lijnen of juist een afgerond geheel? Het is allemaal beschikbaar, en we hebben het in een aantal gevallen zelfs gewoon voor je op voorraad.

Dus bekijk de net bureaustoelen en de mesh-modellen, net als het leer en de andere stoffen. Je maakt dan een goede keuze, waarop je zowel heerlijk zit als waarmee je zorgt voor de ergonomie die belangrijk is.

In alle soorten en maten

De verschillende bureaustoelen in zwart zijn er natuurlijk in alle soorten en maten. Dus zoek je naar een stoel volgens de NEN 1335 norm? Of wil je nog een stap verder gaan en denk je aan de NPR 1813-richtlijn? In de beide gevallen laten we zien met welke stoelen je daar netjes aan voldoet. Zo maak je een goede keuze voor de hoogste kwaliteit, zonder dat je daar een te hoge prijs voor betaalt.

Bekijk de nieuwe zwarte bureaustoelen en de tweedehands modellen. Die laatste categorie is bijvoorbeeld refurbished, waarmee alles er weer als nieuw uitziet. Tegelijkertijd geef je de stoelen een mooi tweede leven, dus maak je een heel duurzame en verantwoorde keuze.

Bureaustoel zwart kopen

Je kunt online jouw bureaustoel in zwart kopen. Of je bent van harte welkom bij ons in de showroom, waar we veel van de stoelen voor je hebben staan. Bekijk en vergelijk de verschillende modellen in zwart, waar je natuurlijk op je gemak op kunt komen zitten. Zo maak je de beste keuze voor een zwarte bureaustoel, waarmee je jouw kantoor netjes en ergonomisch inricht.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01