Tweedehands ladenblokken

Tweedehands ladeblok kopen en specifiek op zoek naar topmerken zoals Ahrend, Gispen, Aspa of bijvoorbeeld een König + Neurath ladeblok? De tweedehands ladeblokken zijn nog goed van kwaliteit en daarmee uitstekend geschikt voor op kantoor. Bespaar eenvoudig met de tweedehands blokken, bijvoorbeeld voorzien van hangmapladen, materiaalladen of pennenladen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Tweedehands ladeblokken van topmerken

De tweedehands ladeblokken van topmerken vormen een uitstekende keuze. Ahrend, Eco-Office en König garanderen de goede kwaliteit van de diverse modellen, zodat je daar zonder problemen nog jaren gebruik van kunt maken. Zoekt je enkele exemplaren of wil je heel het kantoor inrichten met de tweedehands modellen? We hebben ze voor je op voorraad staan bij ons in de showroom, waar je ook de tweedehands ladeblokken voor grotere aantallen kunt komen bekijken.

Naast de tweedehands ladeblokken ook de nieuwe modellen bekijken die er beschikbaar zijn? We zetten ze online graag naast elkaar, zodat je daar zelf een keuze uit kunt maken. Zowel de gebruikte als de nieuwe ladeblokken zijn uitstekend geschikt voor het opbergen van de verschillende kantoormaterialen.

Tweedehands ladeblok kopen

Een tweedehands ladeblok kopen en daarvoor op zoek naar een afwerking in aluminium, wit of zwart? Het zijn de bekende kleuren voor de blokken, die een neutrale positie op kantoor kunnen innemen. Ze bieden handige opbergruimte voor pennen, hangmappen en verschillende andere materialen. De gebruikte ladeblokken bevinden zich in goede conditie en vormen daarmee een goedkope keuze voor op kantoor.

De tweedehands ladeblokken bij ons in de showroom komen bekijken of daar online een keuze uit gemaakt? We zorgen voor de bezorging op kantoor, zodat je er direct de beschikking over hebt. Meer weten over een specifiek type ladeblok of de bestelling combineren met andere kantoormeubelen? Neem contact op, we helpen je er graag mee op weg.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01