Tweedehands kasten

Stevige legbordstellingen of roldeurkasten nodig en op zoek naar de beste aanbieding? De tweedehands kasten vormen een uitstekende keuze. Bekijk de kasten in aluminium, antraciet, gebroken wit, wit en zwart. Lage, half-hoge en hoge tweedehands kasten: uitgebreid assortiment en ruime showroom met alle modellen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Tweedehands kasten van goede kwaliteit

De tweedehands kasten zijn van uitstekende kwaliteit, dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen. We controleren de kasten grondig en testen bijvoorbeeld de stevigheid van de legborden. Aan de hand daarvan bepalen we de conditie en geven we graag aan hoe de tweedehands kasten zich verhouden tot de nieuwe kasten uit onze collectie. Bekijk de verschillende modellen, online of bij ons in de showroom.

Specifiek op zoek naar kasten met 1, 3, 4 of wellicht 6 legborden? Bekijk de kasten met een donker peren, gebroken wit of wit topblad, afhankelijk van de rest van het interieur dat je hebt staan. We zorgen er met de verschillende kasten in goede tot uitstekende staat voor dat je een goedkope keuze kunt maken voor op kantoor.

Tweedehands wandmeubelen kopen

Bekijk de verschillende tweedehands wandmeubelen en kasten, beschikbaar in diverse uitvoeringen. Van roldeurkast met slot tot aan handige legbordstellingen om producten zichtbaar te presenteren. Bekijk de verschillende tweedehands kasten, die je zowel online als bij ons in de showroom kunt kopen.

Vragen over een van de tweedehands kasten of een groot aantal bestellen? Neem vrijblijvend contact met ons op. We vertellen je graag meer over de materialen van de tweedehands kasten, net als over de verschillen tussen de modellen.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01