Product was successfully added to your shopping cart.

Fauteuil

De fauteuil is de ideale keuze om gasten of bezoekers te ontvangen en ze even op hun afspraak te laten wachten. Bekijk de verschillende goedkope en design fauteuils, afhankelijk van het model dat je zoekt. Bijvoorbeeld uitgevoerd in luxe leer voor een fijn comfort in de stoelen.

De fauteuils zijn zowel online als bij ons in de showroom beschikbaar. Bekijk de nieuwe modellen en de gebruikte (vergader)stoelen, altijd op basis van goede kwaliteit. Met een fauteuil op wieltjes maak je het bovendien eenvoudig om die te verplaatsen.

Fauteuil: goedkope kwaliteits design

In de fauteuil zowel een goedkoop karakter als een mooi design combineren? Dat zijn twee elementen die we graag bij elkaar brengen. Zorg er met kunstleder en een model op wieltjes voor dat je de fauteuil gemakkelijk op meerdere plaatsen in kunt zetten. Voordelig beschikbaar en met een mooi design voor een mooie toepassing op kantoor.

Uiteraard zijn er zowel nieuwe als gebruikte fauteuils beschikbaar. Net als bij de nieuwe vergaderstoelen en de gebruikte modellen zorgen we voor uitstekende kwaliteit, zonder dat dit veel hoeft te kosten.

Fauteuil kopen

Een nieuwe fauteuil voor op kantoor kopen of gebruik maken van een set om de ruimte op een mooie manier in te richten? We zorgen voor goedkoop design, met modellen op basis van kunstleder. Bekijk online ons assortiment om alvast inspiratie op te doen of kom naar de showroom om ze allemaal te ontdekken.

Vragen over een fauteuil of over een van de andere producten bij ons uit het assortiment? Neem contact op, dan vertellen we je er graag meer over.

Filter

Fauteuil

Van hoog naar laag sorteren

   

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

3 artikel(en)