Design bureaustoelen

Design bureaustoelen combineren een fijne zithouding en de juiste ondersteuning met een prachtig ontwerp. Het design van de stoelen voor het bureau draagt bij aan de uitstraling van het volledige interieur. Bekijk de design bureaustoelen in luxe leer of kunstleder, beschikbaar in zwart, bruin en diverse andere kleuren.

Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Orange Office
  Luxor Medium, luxe directie stoel, in 3 kleuren kunstleder
  Type stoel : 5 teens
  Comfort : Hoog comfort
  Materiaal : Kunstleder
  € 410,19 € 339,00
 2. Orange Office
  Luxor XL, luxe directie stoel, in 3 kleuren kunstleder
  Type stoel : 5 teens
  Comfort : Hoog comfort
  Materiaal : Kunstleder
  € 482,79 € 399,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De design bureaustoelen zijn zowel online als in onze eigen showroom verkrijgbaar. We zorgen er met de scherpe prijzen voor dat je kunt winkelen zoals in een design bureaustoelen outlet, terwijl je zowel met de nieuwe als de gebruikte stoelen kunt rekenen op hoge kwaliteit.

Design bureaustoelen in de outlet

De design bureaustoelen zoals in de outlet hoeven niet veel te kosten, terwijl je toch kunt rekenen op uitstekende materialen. Op zoek naar het beste van het beste? We zorgen er met hoogwaardig (kunst)leder en een van de stabiele ontwerpen voor dat je kunt zitten op de beste bureaustoelen met een prachtig ontwerp.

Bekijk ook de rest van de bureaustoelen of specifiek de gebruikte bureaustoelen. Hier zit regelmatig een design bureaustoel die tweedehands is tussen, zodat de prijs daarvan niet te hoog hoeft op te lopen.

Design bureaustoel kopen

Een design bureaustoel kopen en daarvoor op zoek naar een interessante aanbieding? Bekijk dan in ieder geval ook de gebruikte bureaustoelen met wellicht een tweedehands design bureaustoel. Op die manier betaal je een lage prijs voor de stoel aan het bureau, terwijl je daarmee kiest voor een mooi design.

Vragen over een van de design bureaustoelen of de andere modellen bij ons uit het assortiment? Neem contact op, we vertellen je er graag meer over.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01