Hoekbureaus

Benut de ruimte optimaal met een hoekbureau, beschikbaar in kleine en compacte formaten en grotere modellen. Het hoekbureau optimaliseert de beschikbare werkruimte, zelfs bij het gebruik van meerdere schermen of veel andere werkmaterialen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Het hoekbureau is beschikbaar als een klein en compact model om rustig aan te kunnen werken in een eenvoudig kantoor. Op zoek naar een groter bureau in een hoek? We zorgen er met de afmetingen tot 200 x 160cm voor dat je ruimte genoeg hebt en dat je daarmee uitstekend uit de voeten kunt. En alle bureaus zijn zelfs in hoogte instelbaar.

Klein en goedkoop hoekbureau

Kies een klein en goedkoop hoekbureau bij ons uit het assortiment of bekijk de grotere bureaus die ervoor zorgen dat je jaren vooruit kunt. Op zoek naar een N-poot of ringpoot bureau? Online inspiratie opdoen met de verschillende bureaus, wij zorgen ervoor dat je de keuze hebt uit alle bureaus in een hoek.

Bekijk bovendien het complete assortiment aan bureaus, ook de modellen zonder hoek. We zorgen er met de meerdere bureaus in dezelfde stijl en uitvoering voor dat je die eenvoudig met elkaar kunt combineren.

Hoekbureau kopen

Het hoekbureau kun je eenvoudig online kopen, net als bij ons in de eigen showroom. We zorgen er daar voor dat we de verschillende bureaus hebben staan, zodat je daar rustig aan kunt komen zitten om een keuze te maken.

Meer weten over een specifiek type hoekbureau dat je wilt kopen of ben je op zoek op basis van een bepaald budget of bepaalde afmetingen van je kantoor? Neem contact op voor meer informatie, we horen graag van je.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01