Onze showroom is tijdens onze normale openingstijden open voor iedereen, zonder afspraak. Op Hemelvaartsdag, donderdag 13 mei, zijn we gesloten.

COVID19 - kantoor oplossingen

COVID-19 ofwel het corona virus houdt ons allen in de greep. Tóch moeten ook de kantoren op eigen tijd weer open, om de economie draaiende te houden, echter de werkplekken zullen wel aan enige voorwaarden moeten voldoen. Bij VDM Kantoormeubelen vindt je producten als oplossingen voor de 1,5 meter economie op kantoor.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. TrendZ
  Doorzichtig Safety tussenscherm, staand model, hoogte 90cm, diverse breedtes
  Hygiëne & Safety type : Wand, Bureau / balie wand, Social Distancing, Vrij staand, Acryl, Doorzichtig
  Materiaal : Acrylaat
  Afmetingen : H90cm B60-80-100-120-140cm
  € 119,19 € 98,50 Vanaf € 107,27
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bekijk de diverse oplossingen voor de anderhalve meter economie op kantoor. Slimme en betaalbare oplossingen voor hygiëne op kantoor.

Corona op kantoor

Bedrijven moeten toch weer aan het werk, en thuis werken is niet altijd de oplossing of überhaupt mogelijk. In dat geval is het noodzakelijk dat er oplossingen worden geboden aan de werknemer op kantoor, om besmetting of virus overdracht tegen te gaan. Dit kan door middel van goede hygiëne, looproutes en schermen. Wij bieden deze 3 oplossingen aan als producten tegen een concurrerende prijs.

Covid19 producten voor kantoor kopen

Je kunt de hygiëneproducten en social distancing ofwel 1,5 meter economie kantooraccessoires eenvoudig kopen: zowel online als bij ons in de showroom. Bekijk de webshop voor de corona hulpmiddelen op kantoor van verschillende materialen voor diverse toepassingen bij werkplekken of voor de hygiëne. Of kom bij ons langs voor de kantoormeubelen en bekijk ook meteen de totaaloplossingen die er beschikbaar zijn. Op die manier maken we je de keuze graag gemakkelijk.

Vragen over de beschikbare corona artikelen of speciale wensen voor een grote bestelling? Neem contact met ons op, we horen graag van je.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01