Product was successfully added to your shopping cart.

Gasveren

Gasveren zijn een belangrijk onderdeel in alle bureaustoelen, ze zorgen ervoor dat die netjes op hoogte blijven staan en je daar comfortabel op kunt zitten. Zakken de bureaustoelen steeds vanzelf naar beneden? Je kunt de bureaustoel vervangen, maar soms is het gemakkelijker om nieuwe gasveren te plaatsen.

De gasveren prijzen liggen uiteraard lager dan die van complete bureaustoelen, waardoor het bovendien een meer interessante investering kan vormen. Ontdek de gasveer werking en plaats een nieuw exemplaar, zodat je de bureaustoel weer zonder problemen kunt gebruiken.

Gasveer werking herstellen

Met de gasveren bij ons uit de webshop kun je de bureaustoel eenvoudig repareren. Je herstelt de gasveer werking, waardoor de stoel niet steeds meer naar beneden zakt en je er in plaats daarvan weer goed mee kunt werken.

Uiteraard kun je online verschillende gasveren vergelijken, die je ook bij ons in de showroom kunt komen bekijken. Op zoek naar een kleine gasveer, een grote gasveer of een model specifiek verchroomd? Op die manier dragen de gasveren bij aan de mooie uitstraling van de rest van de nieuwe bureaustoelen die je wellicht hebt staan of wilt aanschaffen.

Online gasveren kopen

De gasveren voor de bureaustoelen kun je online kopen. We leveren ze met een handleiding, om ze zelf te plaatsen en er daarmee voor te zorgen dat je de stoel eenvoudig kunt herstellen. Bekijk de verschillende gasveren online of kom naar de showroom.

We beantwoorden er graag je vragen over de gasveer die je op het oog hebt of het model waar je naar zoekt. Dat kan ook online, neem contact met ons op voor meer informatie.

Filter

Gasveren

Van hoog naar laag sorteren

   

6 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

6 artikel(en)