Filteren

Tweedehands bureaus

Tweedehands bureau kopen? Onze goede tweedehands bureaus vormen een goedkoop alternatief voor de nieuwe bureaus. Dankzij top A-merken als Ahrend, Gispen en Aspa kun je ondanks de lage prijs en scherpe aanbiedingen toch rekenen op uitstekende kwaliteit. Bekijk ons assortiment tweedehands bureaus hieronder of kom langs in onze showroom.

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Goedkope bureaus

Onze tweedehands bureaus beschikken over voldoende kwaliteit om nog jaren dienst te doen. Bekijk daarnaast ook ons assortiment nieuwe bureaus, zodat je de beide uitvoeringen met elkaar kunt vergelijken. Zowel de tweedehands bureaus als de nieuwe bureaus voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen en zijn te bezichtigen in onze showroom.

Specifiek op zoek naar tweedehands elektrisch verstelbare bureaus of wellicht een gebruikt bureau met blad in beuken, essen of wit? Bekijk de verschillende tweedehands bureaus die je kunt kopen, we helpen je online graag inspiratie op te doen.

Verschillende modellen tweedehands bureaus

Een tweedehands bureau kopen en er daarmee voor zorgen dat jullie samen aan het werk kunnen of er ruimte ontstaat voor meerdere schermen? Bekijk dan onze verschillende modellen en vergelijk ze op basis van de vormgeving of materialen. We zorgen er met de verschillende bureaus vormen ervoor dat je het kantoor kunt inrichten op de wijze die je voor ogen hebt. Zo bieden wij tweedehands hoekbureaus, rechthoekige en cockpit modellen. 

Vragen over een van de tweedehands bureaus of benieuwd naar de mogelijkheid om meerdere bureaus in een order te combineren? Neem vrijblijvend contact met ons op. We vertellen je graag meer over de materialen van de tweedehands bureaus, net als over de andere kwalitatieve eigenschappen. 

Tweedehands zit – sta bureau

Door een tweedehands zit – sta bureau te kopen kan er eenvoudig worden gewisseld tussen zittend en staand werken. De tweedehands zit – sta bureaus die wij aanbieden hebben daarnaast het voordeel dat zij erg voordelig zijn en ook nog eens van zeer hoge kwaliteit. Zodra een nieuw zit – sta bureau buiten je budget valt, zijn de tweedehands hoogte verstelbare bureaus uitstekend geschikt als alternatief!

Wij bieden zit – sta bureaus aan die door middel van een slinger in hoogte kunnen worden versteld of bureaus die elektrisch kunnen worden versteld met één druk op de knop. Verstelbare bureaus zijn naast deze ergonomische functie ook erg handig zodra er meerdere mensen gebruik maken van hetzelfde bureau. Zo kan iedereen zijn eigen hoogte instellen. Bekijk ons assortiment tweedehands zit – sta bureaus online of kom gerust langs in onze showroom.

Bureau merken die wij tweedehands aanbieden

Wij bieden verschillende topmerken bureaus tweedehands aan. Voor een scherpe prijs heb je dus een topmerk bureau met een uitstekende kwaliteit. Bekijk hieronder welke bureau merken wij onder andere tweedehands aanbieden.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01