Wit bureau

Een wit bureau is een mooie stijlvolle keuze. Het oogt strak, professioneel en automatisch een beetje meer opgeruimd. Dus wil je er met een lichte kleur voor zorgen dat het kantoor lekker ruimtelijk blijft ogen? Dan is een bureau in wit een goede keuze.

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wit bureau

Wij bieden een breed assortiment aan witte bureaus aan. Bekijk de rechte bureaus of kies voor een hoekbureau. En denk je aan metalen poten in RVS of een andere afwerking? Ze zijn er ook in wit, waarmee je het bureau als één stijlvol geheel kunt neerzetten.

Wij laten je zien wat er allemaal beschikbaar is en helpen je daar een goede keuze uit te maken. Zo weet je zeker dat het witte bureau goed past bij de rest van het interieur op kantoor. Of je zet een nieuwe trend, waar je de rest vervolgens mooi op kunt afstemmen.

Recht bureau of hoekbureau

Online en bij ons in de showroom kies je eenvoudig voor een recht bureau of een hoekbureau in wit. Dus ben je in een hoek op zoek naar een ruim model, waaraan je meteen kunt vergaderen? Bekijk de verschillende grote modellen, waarmee je de ruimte hebt voor zowel een computer als de belangrijkste documenten. Dan heb je altijd alles bij de hand, om zo productief mogelijk te werken.

Een recht bureau is er bijvoorbeeld in 80 x 80 centimeter en in 120 x 60 centimeter als je een compacte oplossing zoekt. Daarnaast heb je de keuze uit bijvoorbeeld 120 x 80, 140 x 80 en het populaire 160 x 80. En zoek je de bureaus in wit nog groter? Ze zijn beschikbaar tot 200 centimeter lengte of zelfs meer. Zo weet je zeker dat je er alles goed op kwijt kunt, om je daarover geen zorgen te hoeven maken.

Stijlvol wit

In stijlvol wit kies je eigenlijk altijd voor een mooi bureau. Het is een lichte en ruimtelijke keuze, waarmee je vervolgens voldoende ruimte hebt om er al jouw documenten op neer te leggen. Dus maak je technische tekeningen, werk je vanachter een computer of gaat het om andere papieren en extra’s? Kies voor een bureau waarop je het allemaal goed kwijt kunt.

Je hebt online de keuze uit een groot aantal verschillende witte bureaus. Bekijk de afmetingen en de verschillende soorten, bijvoorbeeld op basis van de vorm en het type poot. De bureaus in wit zijn er bijvoorbeeld met een T-poot, N-poot of een O-poot.

Wit bureau kopen

Wil je een wit bureau kopen? Dat doe je eenvoudig online, vanuit ons brede assortiment. Of kom naar onze showroom in Katwijk, waar we je de verschillende bureaus in wit graag laten zien. Je kunt daar op je gemak aan plaatsnemen, om zelf te ervaren welke afmetingen goed passen bij he werk dat je doet. En twijfel je over meerdere witte bureaus? Dan helpen we je daar op basis van onze ervaring en expertise een goede keuze uit te maken.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01