Product was successfully added to your shopping cart.
Swipe to the left

Herken de ideale gebruikte vergadertafels: let op deze 3 eigenschappen

Uitprinten
Herken de ideale gebruikte vergadertafels: let op deze 3 eigenschappen
Door Dirk van der Meulen 13 september 2018 Geen commentaar

Een gebruikte vergadertafel kopen, maar weet je niet goed waar op te letten? Tweedehands kantoormeubelen maken het goed mogelijk het kantoor goedkoop in te richten, terwijl je toch kunt rekenen op hoge kwaliteit. Het is daarom de moeite waard om bijvoorbeeld goed te kijken naar vergadertafels die eerder al een keer werden gebruikt.

Om een goede keuze te maken zal je uiteraard rekening moeten houden met een paar belangrijke eigenschappen. We zetten die voor je op een rij, zodat je geen belangrijke punten over het hoofd ziet. Let in ieder geval op:

De conditie van de vergadertafels

De conditie van een vergadertafel beoordelen? Zelf is dat soms lastig, vooral als je daar weinig ervaring mee hebt. Wij zorgen standaard voor een beoordeling, op het moment dat we de tafels inkopen. Aan de hand daarvan bepalen we de prijs die we er enerzijds voor betalen en anderzijds weer voor vragen. Op die manier is een gebruikte tafel in uitstekende conditie duurder dan een tafel in redelijke conditie. Ondertussen kun je nog altijd rekenen op een goedkope vergadertafel, zodat je het kantoor daar op een voordelige manier mee kunt inrichten.

We beoordelen alle gebruikte kantoormeubelen en geven daarvan aan of de conditie Uitstekend, Goed of Redelijk is. Op die manier geven we aan of u er gebruik van kunt maken zoals van een nieuw model, of er hier en daar wat gebruikssporen zitten of dat u er aan kunt zien dat de tafel eerder werd gebruikt. In alle gevallen is de tafel nog goed geschikt om gebruik van te maken, waardoor de tweedehands kantoormeubelen een goedkoop alternatief vormen voor dure nieuwe spullen.

De grootte van de tafel

Vervolgens is het belangrijk om goed te kijken naar de grootte van de tafel. Je zorgt er op die manier voor dat de tafel voldoet aan twee belangrijke voorwaarden. Ten eerste moet de tafel goed in de ruimte passen, en mag deze dus niet te groot zijn. Ten tweede moet je er met voldoende mensen aan kunnen zitten voor een geslaagde verandering, afhankelijk van de opbouw en grootte van je bedrijf.

Kies een tafel die aan de ene kant voldoende ruimte biedt, terwijl je daar aan de andere kant de ruimte voor hebt. Veel van de tafels zijn geschikt voor 2 - 4 personen of andersom juist voor 8 - 10 personen of zelfs meer. De grootste tafels zorgen ervoor dat jullie met veel mensen tegelijk kunnen vergaderen, maar past niet zomaar in elke ruimte. Houd daar rekening mee, om geen goedkope tweedehands vergadertafel te kopen die eigenlijk niet in de ruimte past.

Extra functies: verrijdbaar of opklapbaar

Tenslotte is het zowel voor nieuwe kantoormeubelen als de gebruikte vergadertafels verstandig om goed te kijken naar eventuele extra opties, om daar op andere manieren gebruik van te maken. Wist je bijvoorbeeld dat de tafels in een aantal gevallen verrijdbaar of opklapbaar zijn? Handige extra functies, mits je er op meerdere plekken gebruik van wilt maken of als je de tafel compact op wilt kunnen bergen.

Bekijk online de gebruikte vergadertafels om het kantoor in te richten met goedkope tweedehands meubels. Redelijk, Goed of zelfs Uitstekend van kwaliteit, met de juiste afmetingen en wellicht met een paar extra opties die heel handig van pas komen.