Product was successfully added to your shopping cart.
Swipe to the left

Eén bureau op de ideale werkhoogte voor alle medewerkers: elektrisch verstelbaar

Uitprinten
Eén bureau op de ideale werkhoogte voor alle medewerkers: elektrisch verstelbaar
Door Dirk van der Meulen 28 september 2018 Geen commentaar

Werkplekken flexibel inrichten en er toch voor zorgen dat iedereen daar goed aan kan werken? Het is een belangrijke uitdaging voor veel organisaties. Ergonomisch werken lukt, maar vooral als medewerkers steeds op dezelfde plek zitten en bijvoorbeeld het bureau helemaal naar wens kunnen afstellen. Hoe ga je daarmee om als er regelmatig anderen op de werkplek zitten, waardoor het bureau steeds een andere hoogte zou moeten hebben?

Zowel grote als kleine(re) organisaties maken tegenwoordig gebruik van flexplekken. Dat betekent dat in principe iedereen op iedere plek kan werken. Door in te loggen in het systeem en daarmee handig gebruik te maken van de eigen software en eigen documenten. De aanpassing van de fysieke werkplek is helaas niet altijd zo makkelijk, waardoor het belangrijk is om hier minstens zoveel aandacht aan te besteden.

Ergonomische werkplek: flexibel werken

Een ergonomische werkplek is belangrijk, net als de mogelijkheid om flexibel te werken. Het zijn twee doelen van organisaties, die elkaar helaas regelmatig in de weg zitten. Om flexibel te zijn lukt het niet om iedere werkplek aan te passen, en andersom.

Het is om die reden belangrijk om goed na te denken over de ideale werkplek, in combinatie met de flexibiliteit om daar allemaal te kunnen werken. Een goede oplossing kan dan een elektrisch bureau zijn. Daarmee is het mogelijk om het blad elektrisch omhoog en omlaag te brengen. Zo heeft niemand er veel kracht voor nodig, waardoor een iedere de kans heeft om de werkplek naar de eigen hoogte af te stellen.

Tip: uiteraard is het belangrijk om ook de mogelijkheid te bieden de bureaustoel op de juiste manier af te stellen.

Omhoog en omlaag: volledig elektrisch

Het is mogelijk om een bureau handmatig omhoog of omlaag te brengen. Het slingerbureau maakt dat relatief makkelijk, maar in een aantal andere gevallen valt dat helaas niet mee. Het is dan een goed idee om in plaats daarvan gebruik te maken van een elektrisch bureau. Het is op die manier mogelijk om het bureaublad omhoog of omlaag te brengen, met een simpele druk op de knop. Dat zorgt ervoor dat in principe iedereen dit kan, waardoor het goed mogelijk is om op een zo flexibel mogelijke manier gebruik te maken van de werkplek.

Nieuwe en gebruikte bureaus kopen

Je hebt de keuze uit een aantal nieuwe elektrische bureaus, zodat je er eenvoudig voor kunt zorgen dat medewerkers die naar wens kunnen instellen. En wil je op de kosten letten, bijvoorbeeld om het kantoor op een voordelige manier in te richten? In dat geval is het wellicht geen goed idee om de nieuwe kantoormeubelen te kopen.

Je hebt dan de keuze uit een breed assortiment met gebruikte kantoormeubelen. We zorgen er daarmee voor dat je een lagere prijs betaalt, voor meubelen van goede kwaliteit. Soms hebben we een aantal elektrische bureaus staan, net als andere oplossingen om het blad omhoog of omlaag te brengen. Wil je meer weten over die mogelijkheden of zoek je naar advies om het kantoor goed in te richten? Neem contact met ons op, dan vertellen we je er graag meer over. Of maak een afspraak voor bij ons in de showroom, waar we je de nieuwe en gebruikte kantoormeubelen kunnen laten zien.