Product was successfully added to your shopping cart.
Swipe to the left

De beste keuze voor de directie: hoekbureau met alle ruimte

Uitprinten
De beste keuze voor de directie: hoekbureau met alle ruimte
Door Dirk van der Meulen 1 november 2018 Geen commentaar

Het kantoor opnieuw inrichten of op zoek naar meubilair voor een nieuwe bedrijfsruimte? De direct moet de beschikking hebben over een goed bureau, maar wat is daarvoor de beste keuze? We geven een paar handige tips, om het hoekbureau daarvoor optimaal te gebruiken.

Een bureau in een hoek heeft veel ruimte te bieden. Dat betekent dat je alles daar goed op kwijt kunt. En dat je tegelijkertijd de mogelijkheid om andere uit te nodigen, bijvoorbeeld om aan het bureau een korte bespreking te houden. Als alternatief kun je de ruimte indelen in verschillende elementen, bijvoorbeeld om te kunnen werken en links en rechts daarvan te kunnen opbergen. We helpen je graag inspiratie op te doen met de verschillende hoekbureau’s, zodat je daar een goede keuze voor kunt maken.

Groot hoekbureau: veel ruimte

De directie heeft veel ruimte nodig, om alle papieren en andere documenten kwijt te kunnen. Om die reden is het verstandig om gebruik te maken van een groot bureau.

Indien de kantoorruimte groot is kun je uit de voeten met een recht bureau. Houd zo’n 200cm lengte aan, bijvoorbeeld gecombineerd met een breedte van 100cm. Op die manier heb je voldoende de ruimte om goed te kunnen werken.

Is het kantoor helaas niet zo groot, maar wil je wel goed de ruimte hebben? Dan is het verstandig om gebruik te maken van een hoekbureau. Op die manier kun je een hoek van het kantoor inrichten, om alle ruimte daar optimaal te benutten. In de hoek zit je er niemand mee in de weg, terwijl je bovendien ruimte houdt om een stoel of andere spullen neer te kunnen zetten.

Orde scheppen: werken en opbergen

Het is daarnaast verstandig om gebruik te maken van lengte. Lengte voor het bureaublad, zodat je de kans hebt om meerdere onderdelen van elkaar te onderscheiden. Gebruik bijvoorbeeld een derde of de helft van de ruimte om goed te kunnen werken. Daar kun je een computer en een scherm plaatsen, of meerdere schermen als je die nodig hebt. Houd verder rekening met een plaats voor een vaste en/of mobiele telefoon, net als een paar belangrijke documenten die je bij de hand wilt houden.

Een tweede en/of derde deel van het hoekbureau kun je dan gebruiken om gegevens op te bergen die je niet meteen nodig hebt. Op die manier biedt het bureau de kans om een verdeling te maken, zodat je daar goed mee kunt werken. Zorg ervoor dat je er makkelijk spullen bij kunt pakken als het nodig is, zonder dat ze je op andere momenten in de weg liggen.

Nieuwe en gebruikte hoekbureaus

En ben je benieuwd naar de bureaus die er beschikbaar zijn in een hoek? Je hebt online de keuze uit hoekbureau’s bij ons uit de collectie met nieuwe kantoormeubelen. Zorg er daarmee voor dat je het kantoor op een stijlvolle manier in kunt richten. Kies voor een ruim en groot model, zodat je voldoende de ruimte hebt om vrij te kunnen werken.

En wil je graag voordelig gebruik maken van een hoekbureau? Bekijk dan ons assortiment met gebruikte kantoormeubelen. Je betaalt op die manier een lagere prijs voor de meubelen, die evengoed goed van kwaliteit zijn. Mooie bureaus om lekker royaal aan te kunnen werken, zelfs als je geen deel uitmaakt van de directie.

Meer weten over een specifiek hoekbureau of wil je daar een keer aan komen zitten? Maak een afspraak voor bij ons in de showroom, dan laten we je graag zien wat er mogelijk is.