Product was successfully added to your shopping cart.
Swipe to the left

4-persoons vergaderruimte inrichten voor 250 euro: het kan met gebruikte kantoormeubelen

Uitprinten
4-persoons vergaderruimte inrichten voor 250 euro: het kan met gebruikte kantoormeubelen
Door Dirk van der Meulen 17 augustus 2018 Geen commentaar

Een nieuwe vergadertafel kost gemakkelijk een paar honderd euro en met vier stoelen erbij valt het niet mee om de ruimte binnen een budget van 1.000 euro in te richten, toch? Het kan ook anders, door gebruik te maken van onze gebruikte kantoormeubelen. Goed van kwaliteit en daardoor uitstekend geschikt om het kantoor op een goedkope manier in te richten.

Je hebt op die manier genoeg aan een budget van circa 250 euro, om een vergaderruimte in te richten om daar vervolgens met 4 personen gebruik van te maken. Vier stoelen en een vergadertafel van goede kwaliteit, terwijl dat ongeveer een kwart hoeft te kosten van wat geldt als een ‘laag tot gemiddeld budget’ om de ruimte op een degelijke manier in te richten.

Vergadertafel: gebruikt en nog goed van kwaliteit

Een vergadertafel moet aan een aantal belangrijke eisen voldoen. Deze moet allereerst hoog genoeg zijn om er goed aan te kunnen zitten. Ten tweede moeten de poten ver genoeg uit elkaar staan om aan te kunnen schuiven, of moet er sprake zijn van een poot in het midden. Op die manier kun je er met een aantal personen omheen zitten, om de vergadering in goede banen te leiden.

Binnen ons assortiment gebruikte vergadertafels heb je de keuze uit een aantal modellen die aan die eisen voldoen. Modellen vanaf iets meer dan 50 euro, waardoor dit bovendien niet veel hoeft te kosten. Een voordelige keuze voor een tafel die gemakkelijk 140 x 80cm meet. Dat betekent dat er voldoende plaats is om er met 4 of zelfs met 6 personen aan plaats te nemen. Ideaal voor een vergadering, zonder dat dit veel hoeft te kosten.

Tweedehands vergaderstoelen in de ruimte

Vervolgens heb je er natuurlijk stoelen bij nodig, want het is belangrijk dat iedereen aangenaam en comfortabel kan zitten tijdens de vergadering. We gaan in dit voorbeeld uit van 4 stoelen. Dat zal in de meeste gevallen voldoende zijn, ook als er klanten langskomen en je daarmee een bespreking wilt houden.

Onze gebruikte vergaderstoelen testen we op kwaliteit, om die het label ‘goed’ of ‘uitstekend’ mee te kunnen geven. In de beide gevallen goed geschikt om op te vergaderen, omdat er sprake is van degelijke materialen. De stoelen zijn al beschikbaar vanaf iets minder dan 50 euro per stuk. Bij vier stoelen betekent dit dat je er slechts 200 euro aan hoeft te besteden. Samen met de tafel lukt het op die manier om voor een budget van circa 250 euro een vergaderruimte in te richten. Het hoeft wat dat betreft niet duur te zijn om op kantoor goed te kunnen werken.

Kantoormeubelen: gebruikt en daarom goedkoper

Wij zorgen er met de gebruikte en tweedehands kantoormeubelen voor dat het een stuk goedkoper kan. Bijvoorbeeld om een extra vergaderruimte in te richten, zonder dat je daar meteen veel kosten voor moet maken. Belangrijk, want op die manier voorkom je dat de kosten harder stijgen dan de inkomsten. In plaats daarvan kun je de gebruikte kantoormeubelen gebruiken als een eerste opzet. En lukt het om daarna meer omzet te maken? Dan kun je de gebruikte modellen altijd weer vervangen door nieuwe kantoormeubelen. Op die manier helpen we je graag op weg met het inrichten van de vergaderruimte of de rest van het kantoor. Met nieuwe of gebruikte kantoormeubelen, afhankelijk van wat het budget toelaat en waar je specifiek naar op zoek bent voor op de zaak.